Noisegate

lisa baert

OVER Lisa
Muziek is een gigantisch deel van mijn leven. Ik zong al nog voor ik kon spreken. Dat is toch wat mijn ouders me altijd verteld hebben. Omdat ze zagen dat ik zo gelukkig werd van zingen, hebben ze mij ingeschreven voor muziekinitiatie toen ik 5 jaar was. Sindsdien heb ik altijd zanglessen gevolgd en ben ik mijn droom aan het beleven. Ik heb mijn middelbaar ook kunnen toewijden aan het leren kennen van mezelf op muzikaal vlak doordat ik 6 jaar in de kunsthumaniora Brussel heb gezeten, nu heb ik het geluk dat ik mij verder kan ontwikkelen aan het conservatorium te Gent. Graag wil ik ook anderen helpen bij het ontdekken van henzelf en hun muzikaal kunnen.

Favoriete band of muzikant?

Daniel Caesar, H.E.R., Larkin Poe, Jacob Collier, Maro, Ella Fitzgerald, Michael Mayo, Donny Hataway, Amy Winehouse, Stray Kids

Favoriete concerten: Jacob Collier, Dee Dee Bridgewater

Welke instrumenten speel je zelf?

wat wil je je leerlingen bijbrengen?

Het plezier van zingen op een gezonde manier met een juiste techniek. Een goede techniek is uiterst belangrijk. Na het aanleren van een juiste techniek gaat het makkelijker zijn voor de student om een eigen muzikaliteit te vinden en gaan ze ook leren zelf aan de slag te gaan met het interpreteren van nummers zodat ze een nummer eigen kunnen maken.

WAT IS VOOR JOU BELANGRIJK IN DE LESSEN
Het creëren van een veilige omgeving voor het verder ontwikkelen van de stem en techniek van de student.

opleiding

1jaar muziekinitiatie in muziekschool Dilbeek
4 jaar muziekacademie: CC koetshuis (Roosdaal), Muziekschool Dilbeek, Peter Benoitschool (Lennik)
6 jaar middelbaar onderwijs aan de Kunsthumaniora Brussel
Bachelor in de uitvoerende muziek aan conservatorium Gent
• Momenteel eerste master aan conservatorium Gent

eigen BANDS en meegespeeld met?

Bands: Fête Laweit en Zone 30
De namen zullen waarschijnlijk niet direct gekend zijn maar ik heb meegespeeld met artiesten zoals Ina Van Roey, Tomi Temidara en Helena Fontyn als backingsvocal.

wat betekent muziek voor je?

Muziek is grenzeloze communicatie. Het is een belangrijke manier voor het uiten van je jezelf en om een deel van jezelf te tonen.

lievelingsdrank

chocomelk

ER GEWOON VOOR GAAN

Lessen

ZANG op ZATERDAG