Noisegate

lina arzumanyan

OVER LINA

Ik ben vooral een positief persoon en streef om dit met anderen te delen.

Muziek is een deel van de natuur en leeft in elk van ons.

Naast het aanleren van speeltechniekern moet het muziek leren spelen ook aangenaam en ontspannend zijn. Dit verruimt onze levensblik, onze geest en bevordert het algemeen welzijn.

Daarom tracht ik om mijn lessen zoveel mogelijk in een huiselijke sfeer te plaatsen en ruimte laten voor elk zijn eigen inbreng vanuit eigen persoonlijkheid. Zodoende streven we naar maximale ontplooiing van persoonlijke talenten.

wat wil je je leerlingen bijbrengen

Ik werk altijd op maat van de leerling. Rekening houdende met de voorkennis, waardigheden, tempo en voorkeuren van de leerling stel ik een individueel traject op.  Samen met de leerling kiezen we een werkstuk dat zowel leerrijk als leuk en motiverend is. Op deze manier tracht ik het beste uit de leerlingen te halen

OPLEIDING

Sinds mijn zevende ben ik bezig met piano. Als kind ben ik begonnen lessen van muziek/piano te volgen aan een gespecialiseerde muziekschool te Erevan/Armenië. Na het afstuderen heb ik mijn studies verdergezet aan staatsconservatorium van Erevan waar ik mijn masterdiploma in muziek en podiumkunsten behaald heb.

In de loop van mijn carrière ben ik vooral actief geweest als pianolerares. Dit zowel in een muziekschool als als en privé muziekleraar. Daarnaast heb ik pianobegeleidingen gedaan met solisten, zanggroepen en voordracht

‘Het belangrijkste in mijn lessen is het plezier van muziek spelen en je creatief leren ontwikkelen’

Lessen

PIANO op MAANDAG