Noisegate

DORIEN MATTHIJS

Heyhoi mijn naam is Dorien en ben afkomstig uit Aalst. Ik zou me durven omschrijven als een creatieve chaotische krullenbol met een enorme passie voor zang en songwriting. Sinds mijn 8 jaar ben ik quasi elke dag in de muziekschool te vinden en deze op stelten zetten is één van mijn grootste specialiteiten geweest ( dat is eigenlijk niet meer veranderd). Ik ben zeer theatraal-minded aangezien mijn opleiding ook erg theatergericht was. Je kan me altijd blij maken met een spontane jamsessie of simpleweg een goeie karaokesessie. Of met een Poké Bowl. Of een mega goed veggie gerechtje

OPLEIDING

Musical aan Kunsthumaniora Brussel

Muziektheater aan Codarts Conservatorium Rotterdam

Welke instrumenten speel je zelf?

en ik probeer af en toe ook wat te bassen en te drummen voor de fun 😉

wat wil je je leerlingen bijbrengen?

Eerst en vooral zelfzekerheid en vertrouwen creëren in jezelf en je instrument.

Op zoek gaan naar je kernsound en samen zoveel mogelijk facetten en de rijkdom van je stem ontdekken. Want het is zo magisch wat je allemaal al cadeau hebt gekregen zonder het te weten.

eigen BANDS?

Dit wordt de grootste verrassing van volgend jaar, dan  komt er voor het eerst eigen muziek uit!

wat betekent muziek voor je?

Muziek is mijn uitlaatklep, mijn copingsmechanisme, mijn toevluchtsoord.

Ik schrijf wat ik meemaak. Wat me bezig houdt in de wereld. Wat ik met de wereld wil delen. Muziek verbindt. Opent enorm veel deuren naar ongelooflijk interessante mensen die ik anders nooit tegen het lijf was gelopen. Het geeft me zekerheid op het einde van de dag dat ik kan leven van wat ik graag doe. Iets wat ik ongelooflijk belangrijk vind.

EIGEN MUZIEK

Coming soon ( aaaaaah)

LIEVELINGSDRANK

Ik wil hier niet de biob*tch uithangen maar elke dag starten met een Vanille Iced Matcha Latte van Amandelmelk. Dé shit.

Ge zijt er voor of ge zijt er .. ja… niet voor.

MUZIEK IS MIJNEN DAFALGAN

Lessen

ZANG op WOENSDAG