CLUBCONCERT @JH SPLINTER BAZZ Normann - ST KATHARINA - ERATO


Opnieuw een staaltje van huisbereide GOOD VIBES!
Op 22 april staan ze er op het beste podium in Roosdaal-city (JH De Splinter)
BAZZ Normann, St-Katharina en ERATO, 3 bands die elkaar zullen uitdagen en waarvan je nadien meer wilt!
BAZZ Normann:
Sinds anderhalf jaar timmert BAZZ Normann verder in de huidige 5-koppige formatie.
Vorig jaar werd de EP Wrong Time Wrong Road uitgebracht die op wat bijval kon rekenen vanwege radio stations en ze ontvingen ook lovende recensies van Luminous Dash en Snoozecontrol.
https://www.facebook.com/bazznormann
https://www.youtube.com/watch?v=XL88_lVVYDk...
St-Katharina:
uit Halle nam hun eerste volwaardige langspeler thuis op en begint met “iets mooi” bijgestaan door de kids Yoko en Ilya Jacobs, Start Something New. Hier hebben ze na een aantal veelbelovende singles en ep’s naar uitgekeken!
Er zit een rode draad van melancholie en donkere humor door de nummers. Het blakert zelfs heel zwart van de muren tijdens de nucleaire apocalyps waar in Hold On For Dear Life voor gevreesd wordt.
https://tidal.com/browse/album/263424207
https://open.spotify.com/album/587YGxNPmrgOXxljkYMcYs
https://music.youtube.com/playlist...
an last but not least:
ERATO:
De mannen van Schepdaal!
In een tijdsspanne van een dikke 25 jaar had de Brusselse band een reputatie bij elkaar gespeeld als beste ongetekende act in de Belgische new-wave scene. Ondanks een paar bezettingswissels wist Erato zich te verzekeren van een behoorlijke fanbase. Met A Killed God, The Irreplaceable One, Erato - III en NAiVe baanden ze zich een weg naar de harten van de liefhebbers van wat donkerdere muziekjes. Toch was het vooral met hun liveoptredens, dat ze vriend en vijand steeds wisten te overtuigen. Het is geen toeval dat de band het podium kon delen met andere legendes als Skeletal Family, Inkubus Sukkubus, Ikon, Faith and the Muse, The Sisters
of Mercy...
https://www.youtube.com/watch?v=iJGF9u_7N3Qhttps://erato.cc https://fb.com/erato.cc https://instagram.com/erato_2023 info@erato.cc
doors 19u30
inkom €4
 

Datum: 
za 22/04/2023 19:30 tot 23:45