CLUBCONCERT 11/6

NIET TE MISSEN CONCERT!

MODUS

 

 

CAVARAN

Cavaran werd in 2014 in Aalst opgericht door Lieven Tronckoe (gitaar), Patrick Van Der Haegen (bas) en Gert D’hondt (drums). Ze spelen hun eigen soort instrumentale stonerrock, met herkenbare nummers die balanceren tussen rauwe en zware grooves en psychedelische ingrepen. Elk lid van de band heeft zijn eigen roots en muzikale achtergrond, variërend van punk over stoner tot metal. 

Hun enthousiasme en gretigheid bracht hen naar verschillende podia in het hele land en festivals zoals Blender Undercover en Loco Loco Fest. Ze hebben podia gedeeld met bands als ¡Pendejo!, King Hiss, MOTSUS, zijn de grens overgestoken om in Nederland te spelen en zijn zelfs als huisband voor “De Ideale Wereld” op de nationale TV beland. Na wat DIY-demo's besloten ze samen te werken met Tim Toegaert (De Fanfaar, Fleddy Melculy, Janez Dedt) om hun eerste echte EP, Bulldozer, op te nemen. De band kondigt met trots samenwerkingen met Polderrecords aan. Een eerste release is Bulldozer op gelimiteerde digipack. Cavaran verschijnt ook op Polderriffs

 

VOLBIET

Geoogst uit de Vlaamse klei en vers op het podium geserveerd: Vølbiet.

Volbeat tribute band die live graag een feestje bouwt. Aanrader voor fans van Volbeat of liefhebbers van rock'n roll, punkrock en metal.

Datum: 
za 11/06/2022 19:30 tot 23:45