Over ons

MUZIEKCENTRUM NOISE GATE

VISIE EN MISSIE

Noise Gate is een muziekeducatieve organisatie, die aan de muzikant mogelijkheden wil geven om zijn of haar muziekcapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van het concept 'muziekcentrum': letterlijk en figuurlijk een centrum zijn voor muzikaal experiment en plezier, onder begeleiding van professionele coaches uit de pop-, rock-, dance- en hiphopwereld.

In het proces 'van zolderkamer naar podium' bieden we zowel muziekeducatie (cursussen, workshops, stages, ...) als logistieke steun (repetitieruimtes en een kleine PA-verhuurdienst, ...). De muziekeducatieve activiteiten beslagen een zo breed mogelijk spectrum: van rockmuziek over dj tot digitale audio. Praktijkgerichte, technische training wordt steeds gecombineerd met eigen inventiviteit en creativiteit.

Noise Gate speelt in op de noden van de muzikant en richt zich zowel naar de amateurmuzikant, semi-professional en professional als naar organisaties, scholen, bedrijven etc. Laagdrempeligheid voeren we hoog in het vaandel: zoveel mogelijk mensen moeten kunnen participeren.   

 

WAAR

Muziekcentrum NOISE GATE: Assesteenweg 218, 1742 Ternat

NOISE GATE afdeling Vilvoorde: De Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde

 

WIE IS WIE

VZW STUDIO NOISE GATE 

Voorzitter: De Vits Kristien

Ondervoorzitter: Holvoet Izy

Penningmeester: Hugo Tange

 

VZW NOISE GATE PLUS 

Voorzitter: Filip Heylens

Ondervoorzitter: Lieselotte Swinnen

 

ORGANISATIE:

De Vits Kristien: coördinator VZW Studio Noise Gate, coördinator repetitieruimtes, try out room en concerten (Ternat), verantwoordelijke financies en infrastructuur .

Filip Heylens: coördinator Educatie, individuele lessen
Niko Westelinck: coördinator Educatie, cursussen
Mark Nevens: coördinator Educatie, repetitieruimtes (Vilvoorde) verantwoordelijke communicatie, boekhouding