Over ons

MUZIEKCENTRUM NOISE GATE

VISIE EN MISSIE

Noise Gate is een muziekeducatieve organisatie, die aan de muzikant mogelijkheden wil geven om zijn of haar muziekcapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van het concept 'muziekcentrum': letterlijk en figuurlijk een centrum zijn voor muzikaal experiment en plezier, onder begeleiding van professionele coaches uit de pop-, rock-, dance- en hiphopwereld.

In het proces 'van zolderkamer naar podium' bieden we zowel muziekeducatie (cursussen, workshops, stages, ...) als logistieke steun (repetitieruimtes en een kleine PA-verhuurdienst, ...). De muziekeducatieve activiteiten beslagen een zo breed mogelijk spectrum: van rockmuziek over dj tot digitale audio. Praktijkgerichte, technische training wordt steeds gecombineerd met eigen inventiviteit en creativiteit.

Noise Gate speelt in op de noden van de muzikant en richt zich zowel naar de amateurmuzikant, semi-professional en professional als naar organisaties, scholen, bedrijven etc. Laagdrempeligheid voeren we hoog in het vaandel: zoveel mogelijk mensen moeten kunnen participeren.   

 

WAAR

Muziekcentrum NOISE GATE: Assesteenweg 218, 1742 Ternat

WIE IS WIE

VZW STUDIO NOISE GATE 

Voorzitter: De Vits Kristien

Ondervoorzitter: Holvoet Izy

Penningmeester: Hugo Tange

ORGANISATIE:

De Vits Kristien: coördinator VZW Studio Noise Gate, coördinator repetitieruimtes, try out room en concerten (Ternat), verantwoordelijke financies en infrastructuur .

Izy Holvoet: all around (geluids)technieker

Hugo Tanghe: administratie