Piano / Keyboard

Aanslag  pedaal fingerspitzengefühl zwart of wit en transpose....
 
Zijn alle lesuren VOLZET? SCHRIJF dan IN OP DEZE WACHTLIJST voor lessen piano / keyboards!
Vermeld jouw plaats van voorkeur (Ternat of Vilvoorde), jouw lesdagen van voorkeur, en de tijdstippen tussen dewelke je les kunt volgen.
Bij voldoende geïnteresseerden bieden wij spoedig EXTRA LESSEN aan!

Bij Noise Gate vertrekken we vanuit een praktijkgerichte aanpak waarbij de focus ligt op spelplezier en beleving en technische training, steeds gecombineerd met het stimuleren van de eigen inventiviteit en creativiteit. Er wordt op maat van de leerling gewerkt. Voorkennis en/of kennis van notenleer zijn niet nodig.

Wij bieden aan:
INDIVIDUELE LESSEN (privé les: 1 leerling bij 1 docent)

De sessies lopen gelijk met een gewoon schooljaar:
sessie 1: een reeks van 13 lessen - van september tot en met december
sessie 2: een reeks van 17 lessen - van januari tot en met mei

Een privé instrumentles duurt 30 minuten en kost 20,00 EURO per les.

Inschrijven is enkel mogelijk voor een VOLLEDIGE LESSENREEKS.
Inschrijven voor één enkele les kan niet.
Inschrijven voor een PROEFLES kan wel, aan het begin van de lessenreeks. U betaalt in dat geval de prijs van één les, met de optie op inschrijving voor de volledige lessenreeks.
Voor een PROEFLES PIANO / KEYBOARDKLIK HIER! Vermeld in de email de docent van uw voorkeur, en het telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.

Het is ook mogelijk om een 'dubbelles' te volgen: 2 personen tegelijk op hetzelfde lesuur. Als u hier voor kiest: geef het duidelijk aan in de opmerking bij uw inschrijving.
In dat geval is het voor een instrumentles 15,00 EURO per leerling.

Het zal voortaan ook mogelijk zijn om vanaf juni in te schrijven voor 2 sessies tegelijkertijd, dus direct voor een gans schooljaar: van september tot en met mei! Zo ben je zeker van behoud van jouw zelfde favoriete lesuur, en je geniet bovendien van een kleine korting (voor sessie 2)!

Alle leerlingen van de afdeling Ternat krijgen de kans om mee te spelen op het jaarlijks LEERLINGENCONCERT in CC De Ploter! (niet verplicht)
 
 
ALLEEN voor VILVOORDE: Indien U beschikt over een vrijetijdspas (VTP) kost een instrumentles u 5,00 € per les (gelieve het nummer van uw VTP te vermelden bij inschrijving)
Voor meer info over de Vrijetijdspas, klik HIER!

Geen cursussen gevonden